Maatwerktrajecten

Wanneer u behoefte heeft aan een opleiding of cursus op maat, bijvoorbeeld een incompany, voor-, na- en bijscholing of een versnellingstraject voor een individu dan hebben wij de mogelijkheid dit aan te bieden.

 

In-company: Train uw hele team!

 

Naast ons vaste aanbod van opleidingen en cursussen biedt de Dutch Shoe Academy ook cursussen op maat aan die wij op een door u gewenste locatie kunnen uitvoeren (onder voorbehoud dat eventuele benodigde apparatuur daar beschikbaar is).

Een in-company cursus heeft veel voordelen:
- Optimale afstemming op uw organisatie/ bedrijf.
- De cursus wordt gepland wanneer en waar het u uitkomt. 
- Besparing van reistijd en –kosten. 
- Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau!

Hoe komt een in-company cursus tot stand?
Op basis van een gesprek over uw wensen, ontvangt u een voorstel met kostenplaatje. Bij akkoord worden praktische zaken afgestemd (locatie, data, etc.).

Een in-company cursus is intensief en interactief en bevordert de onderlinge betrokkenheid en teamspirit van uw medewerkers.

 

Individueel opleidingstraject

 

Ook individuen hebben behoefte aan opleidingen op maat. De Dutch Shoe Academy biedt daarom de mogelijkheid om te versnellen binnen de opleidingen en cursussen.

Hoe komt een individueel opleidingstraject tot stand?

Op basis van een intake-assessment wordt getoetst wat u al weet of kan in een bepaald beroep. Op die manier komt objectief vast te staan welke kwaliteiten u bezit en waar u eventueel nog aan moet werken. Dit kan leiden tot een individueel opleidingstraject.

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheid van trajecten op maat? Of denk je in aanmerking te komen voor een versnelling of individueel opleidingstraject? Neem dan contact met ons op, of neem vrijblijvend contact op met Wouter Milikan, cursus@dhta.nl, telefoon 030 - 630 35 55.


Interview

video
Portret Liesel Swart - schoenontwerper

Portret van Liesel Swart: schoenontwerper, docent en vakvrouw. Over schoenen, mode, passie, ambacht en maakindustrie. Trots op Hollands Vakwerk!